.

.

Обновено
Micro 100 QFG-230-030x Алатка за жлебови за лице-Брза промена.030 Ширина.050 Proj.230 Min Bore Dia.190 Max Bore Deep.105 Offset, 1/4 Shank Dia, 2 Oal, altin, altin, altin

Micro 100 QFG-230-030x Алатка за жлебови за лице-Брза промена.030 Ширина.050 Proj.230 Min Bore Dia.190 Max Bore Deep.105

DEN 489.28

Залиха
In stock

Најдобри понуди