.

.

Обновено
Кео Мелење 84595 Директно Заб Мелење Машина, Б Стил, 15/16 Ширина, 1-1/4 Арбор Дупка, 26 Заби, 4 Сечење Дијаметар, ХСС, Тик Слој, Стандард Намалување

Кео Мелење 84595 Директно Заб Мелење Машина, Б Стил, 15/16 Ширина, 1-1/4 Арбор Дупка, 26 Заби, 4 Сечење

DEN 644.80

Залиха
In stock

Најдобри понуди