.

.

Обновено
ИГ - 1 Е2482 Кобалт Челик Квадратни Носот Крај Мил, Метрички, Велдон Стебло, Необложени Финиш, 30 Степени Хеликс, 2 Флејти, 2.5 Вкупната Должина, 10мм Сечење Дијаметар, 0.375 Ст

ИГ - 1 Е2482 Кобалт Челик Квадратни Носот Крај Мил, Метрички, Велдон Стебло, Необложени Финиш, 30 Степени Хеликс,

DEN 3.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди