.

.

Обновено
ВИДИЈА ХАНИТА 5А0213015 Алусурф 5а02 Кс Алуминиумска Крајна Мелница, 0,5 Сечење Диа, Карбид, Необложен, Рх Сече, 0,5 Стебло Диа, 2-Флејта

ВИДИЈА ХАНИТА 5А0213015 Алусурф 5а02 Кс Алуминиумска Крајна Мелница, 0,5 Сечење Диа, Карбид, Необложен, Рх Сече,

DEN 737.92

Залиха
In stock

Најдобри понуди