.

.

Обновено
Микро 100 РРЛ-038-6 Жлеб Алатка-Задржување Прстен.038 Ширина.100 Прој, 5/16 Мин Роден Диа, 3/8 Макс Носеше Длабочина.1558 Офсет, 5/16 Шанк Диа, 2-1/2 ОАЛ, Необложен

Микро 100 РРЛ-038-6 Жлеб Алатка-Задржување Прстен.038 Ширина.100 Прој, 5/16 Мин Роден Диа, 3/8 Макс Носеше

DEN 1.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди