.

.

Обновено
5 парчиња М2 Хсс Крајни Мелници, Топчест Нос, Необложена Завршница, 1 Сече, 2 Лок, 4-1/2 ОАЛ, 1 Стебло, 4 Флејта, Стандардна Должина, Централно Сечење

5 парчиња М2 Хсс Крајни Мелници, Топчест Нос, Необложена Завршница, 1 Сече, 2 Лок, 4-1/2 ОАЛ, 1 Стебло, 4 Флејта, Стандардна

DEN 0.67

Залиха
In stock

Најдобри понуди