.

.

Обновено
Тестер за напон на напон UOEIDOSB UA21B Non-Contact AC Напон откриен пенкало 12V-1000V со LCD дисплеј LED аларм за сијаж на светла

Тестер за напон на напон UOEIDOSB UA21B Non-Contact AC Напон откриен пенкало 12V-1000V со LCD дисплеј

DEN 1536.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди