.

.

Обновено
3М 4936 повеќенаменска лента VHB, дебелина од 0,025 , должина од 72 двор, дебела 1 ширина, 0,025 дебела, сива

3М 4936 повеќенаменска лента VHB, дебелина од 0,025 , должина од 72 двор, дебела 1 ширина, 0,025 дебела,

DEN 3.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди