.

.

Обновено
5 парчиња 0,7мм со дијаметар на жица Галванизирана компресија извори на притисок на типот y-тип пролет 5мм-7мм надворешен дијаметар 60мм-100мм должина-

5 парчиња 0,7мм со дијаметар на жица Галванизирана компресија извори на притисок на типот y-тип пролет 5мм-7мм надворешен

DEN 0.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди