.

.

Обновено
EmpireTech NVR 5-EI Серија 16 канали 1U 16POE 2HDD SMART H.265+ AI мрежен видео рекордер, препознавање на лице и SMD Plus, Max. 384 Mbps Приемни/снимање/ширина на опсег во појдовни активности, NVR5216-16

EmpireTech NVR 5-EI Серија 16 канали 1U 16POE 2HDD SMART H.265+ AI мрежен видео рекордер, препознавање на

DEN 0.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди