.

.

Обновено
Стерлинг заптивка ORBN169X250 Број-169 Стандарден О-прстен, буна нитрилна гума, 70 ДУРМЕТОРСКИ ЦЕЛ, 7-1/2 ID, 7-11/16 OD

Стерлинг заптивка ORBN169X250 Број-169 Стандарден О-прстен, буна нитрилна гума, 70 ДУРМЕТОРСКИ ЦЕЛ, 7-1/2 ID, 7-11/16

DEN 3.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди