.

.

Обновено
Knacro 2PCS MAX3485 3.3V RS485 до TTL сигнал модул за взаемна конверзија за заштита на пренапон со индикатор за сигнал

Knacro 2PCS MAX3485 3.3V RS485 до TTL сигнал модул за взаемна конверзија за заштита на пренапон со индикатор за

DEN 143.84

Залиха
In stock

Најдобри понуди