.

.

Обновено
Dwyer 475-1-FM дигитален манометар + цевки. Брзи, точни позитивни, негативни, диференцијални читања на притисок. Опсег 0-20,00 инчи В.Ц. Интринтно безбеден. Воздух или природе?

Dwyer 475-1-FM дигитален манометар + цевки. Брзи, точни позитивни, негативни, диференцијални читања на притисок.

DEN 5947.36

Залиха
In stock

Најдобри понуди