.

.

Обновено
Кабелски терминал сет, 240 парчиња Брзо исклучување на конектори за крим Добри електрични спроводливост ПВЦ црвен бакар за електрична индустрија

Кабелски терминал сет, 240 парчиња Брзо исклучување на конектори за крим Добри електрични спроводливост ПВЦ црвен

DEN 2.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди