.

.

Обновено
Преносна електроцентрала PhasFBJ, 532Wh литиум батерија со PD 60W, интерфејс од типот C QC 3.0, резервна копија на резервна копија на соларни генератори за вонредна состојба за

Преносна електроцентрала PhasFBJ, 532Wh литиум батерија со PD 60W, интерфејс од типот C QC 3.0, резервна копија

DEN 1.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди