.

.

Обновено
220в 2-15л Дисперзија Хомогена Емулгатор Миксер 200-11000р/мин Дигитален Дисплеј Со Голема Брзина Смолкнување Мешање Емулгатор

220в 2-15л Дисперзија Хомогена Емулгатор Миксер 200-11000р/мин Дигитален Дисплеј Со Голема Брзина Смолкнување Мешање

DEN 1.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди