.

.

Обновено
Странични видови на брзите 73/6мм, за издвојување до 15 листови, користете со клешти за тешки стебли, галванизирана жица, кутија од 5000, 24890200

Странични видови на брзите 73/6мм, за издвојување до 15 листови, користете со клешти за тешки стебли, галванизирана

DEN 586.08

Залиха
In stock

Најдобри понуди