.

.

Обновено
Acconoon Cineview SE патентиран 2.4GHz+5GHz Двојна-опсег технологија SDI & HDMI систем за безжичен видео пренос, латентност од 0,05S, опсег на пренос 365M/1200ft, OLED дисплеј

Acconoon Cineview SE патентиран 2.4GHz+5GHz Двојна-опсег технологија SDI & HDMI систем за безжичен видео пренос,

DEN 0.67

Залиха
In stock

Најдобри понуди