.

.

Обновено
Метабо ХПТ Кадрирање Нокти | 2-3/8 Во. x.113 | 21 Степен | Мазно Стебло | Пластична Обложена | Тркалезна Глава | Електро Галванизирана | Броење 5.000 | 10104 КСТ

Метабо ХПТ Кадрирање Нокти | 2-3/8 Во. x.113 | 21 Степен | Мазно Стебло | Пластична Обложена | Тркалезна

DEN 1794.88

Залиха
In stock

Најдобри понуди