.

.

Обновено
X-Ree DC 3V 0,18A 18000rpm Силен мотор на сила 3 ​​комбени сини пропелери 80mmx2mm (DC 3V 0,18A 18000rpm Fuerza Fuerte Motor 3 Paletas Azul Pulsor 80mmx2mm

X-Ree DC 3V 0,18A 18000rpm Силен мотор на сила 3 ​​комбени сини пропелери 80mmx2mm (DC 3V 0,18A 18000rpm Fuerza Fuerte

DEN 0.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди