.

.

Обновено
Дијаметар на Нортон 5 „, 5/8“ -11 Арбор, 10000 вртежи во минута со средна подлога за резервна копија на воздухот

Дијаметар на Нортон 5 „, 5/8“ -11 Арбор, 10000 вртежи во минута со средна подлога за резервна копија на воздухот

DEN 1.67

Залиха
In stock

Најдобри понуди