.

.

Обновено
Заварувачки фолија ЕТЛ автоматски пластичен заварувач на топол воздух 20мм за заварување на ПВЦ транспаренти/TPO/EPDM/Tauplins, Автоматска машина за заварување на банер ПВ

Заварувачки фолија ЕТЛ автоматски пластичен заварувач на топол воздух 20мм за заварување на ПВЦ транспаренти/TPO/EPDM/Tauplins,

DEN 2.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди