.

.

Обновено
Starrett Steel Protractor со двојни дипломирања - идеален за поставување наклони, агли на трансфер, мал квадрат - должина на сечилото од 6 , опсег од 0-180, правоаголна глава - C183

Starrett Steel Protractor со двојни дипломирања - идеален за поставување наклони, агли на трансфер, мал квадрат -

DEN 207.84

Залиха
In stock

Најдобри понуди