.

.

Обновено
Заслуги со високи перформанси мини мелење-офлекс абразивно тркало со размавта, навојна шанка, керамички алуминиум оксид, 2 диа., 1 Ширина на лицето, Грит 40, 25000 Макс РП

Заслуги со високи перформанси мини мелење-офлекс абразивно тркало со размавта, навојна шанка, керамички алуминиум

DEN 172.64

Залиха
In stock

Најдобри понуди