.

.

Обновено
X-Ree 2PCS DC 3V 0,13A 13000rpm модел Авионски мотор 3 комбе 80мм диа пропелер зелена (2 Unids DC 3V 0,13A 13000rpm Modelo Aviones Motor 3 Vanes 80mm Dia Proplerer Green

X-Ree 2PCS DC 3V 0,13A 13000rpm модел Авионски мотор 3 комбе 80мм диа пропелер зелена (2 Unids DC 3V

DEN 0.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди