.

.

Обновено
Кубитрон II сребро тркало за мелење, депресивен центар - брза промена за мелница за десен агол - дијамант 9 ”. X 1/4 ”дебела x 5/8-11” конец-тип 27-87449-пакет од 10

Кубитрон II сребро тркало за мелење, депресивен центар - брза промена за мелница за десен агол - дијамант 9 ”.

DEN 2.33

Залиха
In stock

Најдобри понуди