.

.

Обновено
Schioppa GLEED 412 UPE G L12 Серија 4 x 1-1/4 Дијаметар Вртлив Тркалце Со Вкупно Заклучување Сопирачка, Не-Означување Полиуретан Прецизност Топката Лежиште Тркало, 3/8 Дијаметар x 1 ?

Schioppa GLEED 412 UPE G L12 Серија 4 x 1-1/4 Дијаметар Вртлив Тркалце Со Вкупно Заклучување Сопирачка, Не-Означување

DEN 220.48

Залиха
In stock

Најдобри понуди