.

.

Обновено
HICTOP AL13-310 3D печатач со линеарна водич за шини на сите оски за автоматско ниво на филамент Сензор Метал Голема големина на печатење 300*300*290mm

HICTOP AL13-310 3D печатач со линеарна водич за шини на сите оски за автоматско ниво на филамент Сензор Метал Голема

DEN 1.00

Залиха
In stock

Најдобри понуди