.

.

Обновено
Trusure Chug Heat Press - 11 мл чаши за греење, чаша машина за топлинска печат за сублимација, прилагодување од 360 степени, тајмер за аларм и контролер на температурата, 300W

Trusure Chug Heat Press - 11 мл чаши за греење, чаша машина за топлинска печат за сублимација, прилагодување

DEN 1439.52

Залиха
In stock

Најдобри понуди